ΑΦΙΞΗΑΝΑΧΩΡΗΣΗΕΝΗΛΙΚΕΣΠΑΙΔΙΑ

«Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε σχετικά με τα προστατευτικά μέτρα που έχουμε λάβει σχετικά με τους επισκέπτες.»

Πολιτική Covid-19 του Ξενοδοχείου

γαπητοί επισκέπτες,

Με την ελληνική και ευρωπαϊκή νομοθεσία σχετικά με την εξάπλωση του ιού SARS-CoV-2 και της ασθένειας COVID-19, με μεγάλη αίσθηση ευθύνης, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε σχετικά με τα προστατευτικά μέτρα που έχουμε λάβει σχετικά με το προσωπικό και τους επισκέπτες.

Συγκεκριμένα, έχει θεσπιστεί εξειδικευμένο Υγειονομικό Πρωτόκολλο για το ξενοδοχείο μας, για την υγεία και ασφάλεια όλων:

 • Το ξενοδοχείο έχει αποκτήσει την Εθνική Πιστοποίηση HEALTH FIRST, μια νομοθετική υποχρέωση προκειμένου να λειτουργήσουν την περίοδο αυτή.
 • Το ξενοδοχείο πιστοποιήθηκε με POSI SHIELD, ένα πρόγραμμα πρόληψης και ελέγχου λοιμώξεων που περιλαμβάνει μέτρα υγιεινής και πρωτόκολλα λειτουργίας, επιβολή χρήσης προσωπικού προστατευτικού εξοπλισμού, εκπαίδευση προσωπικού, υπευθυνότητας πρόληψης και εισαγωγή διαδικασίας επικύρωσης αποτελεσματικότητας POSI (Prevention Of Spread of Infections).
 • Όλο το προσωπικό εκπαιδεύτηκε σε προληπτικά μέτρα και νέα επιχειρησιακά πρότυπα σύμφωνα με τα καθορισμένα πρωτόκολλα.
 • Επιτρέπεται η είσοδος προμηθευτών (π.χ. προμηθευτές, τεχνικοί), με ελεγχόμενη πρόσβαση. Οι προμήθειες λαμβάνονται και παραδίδονται χρησιμοποιώντας γάντια μιας χρήσης.
 • Αναπτύξαμε ευελιξία για παραμονή στο σπίτι του προσωπικού, σε περίπτωση αντίληψης συμπτωμάτων, καθώς συστήνεται επικοινωνία με τον εξειδικευμένο Ιατρό.
 • Όλο το προσωπικό έλαβε γνώση για τις βέλτιστες πρακτικές προσωπικής υγιεινής (πλύσιμο χεριών, βήχας & φτέρνισμα σε χαρτομάντηλα που πρέπει να απορριφθούν ή στους αγκώνες, μη επαφή των χεριών με το πρόσωπο, αποφυγή αντικειμένων κοινής χρήσης).
 • Δημιουργήσαμε και διατηρούμε απόθεμα ασφαλείας σε ατομικό προστατευτικό εξοπλισμό και χημικά καθαρισμού.
 • Όλο το προσωπικό έλαβε γνώση για τις βέλτιστες πρακτικές προσωπικής υγιεινής (πλύσιμο χεριών, βήχας & φτέρνισμα σε χαρτομάντηλα που πρέπει να απορριφθούν ή στους αγκώνες, μη επαφή των χεριών με το πρόσωπο, αποφυγή αντικειμένων κοινής χρήσης).
 • Δημιουργήσαμε και διατηρούμε απόθεμα ασφαλείας σε ατομικό προστατευτικό εξοπλισμό και χημικά καθαρισμού.

Οι επισκέπτες κατά τη διάρκεια της διαμονής

Η επιθυμία μας να προσφέρουμε μια υπέροχη διαμονή αποτελεί βασική προτεραιότητα, όπως και η ασφάλεια των επισκεπτών και του προσωπικού. Ακολουθούμε συνεχώς τις πιο πρόσφατες οδηγίες και τις βέλτιστες πρακτικές παγκόσμιας πρόληψης.

Είμαστε έτοιμοι, και φέτος, να προσφέρουμε υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες, ενώ ζητάμε από τους επισκέπτες τη συνεργασία τους για την τήρηση των πρακτικών υγείας και ασφάλειας.

 • Απαγορεύεται η πρόσβαση σε μη ενοίκους.
 • Η καθαριότητα και η αλλαγή ιματισμού θα γίνεται 1 φορά την εβδομάδα. Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε να καθαριστεί το δωμάτιό σας παρακαλώ ενημερώστε μας.
 • Κατά την είσοδο προσωπικού για καθαρισμό ή συντήρηση απαγορεύεται η παραμονή σας εντός του δωματίου.
 • Η είσοδος στα δωμάτια από το προσωπικό, θα γίνεται κατόπιν συνεννόησης, για καθαριότητα ή συντήρηση.
 • Προστέθηκαν απολυμαντικά χεριών στους κοινόχρηστους χώρους για τους επισκέπτες.
 • Αφαιρέθηκε όλο το έντυπο υλικό από τα δωμάτια.

Τηρούμε αποστάσεις

Η τήρηση του “social distancing” είναι μια απαιτούμενη πρακτική. Οι επισκέπτες καλούνται να διατηρούν αποστάσεις 2 μέτρων από άλλους που τυχόν συναναστραφούν εντός και εκτός ιδιοκτησίας μας.

Μάσκες και άλλος προστατευτικός εξοπλισμός

Το προσωπικό της επιχείρησης χρησιμοποιεί γάντια και μάσκες, τα οποία αλλάζει συχνά. Ειδικά το προσωπικό καθαριότητα φοράει και προστατευτική ποδιά.

Διαχείριση ασθένειας

Για την ασφάλεια των επισκεπτών, το ξενοδοχείο διατηρεί το δικαίωμα να ζητήσει διαγνωστικό έλεγχο COVID-19 κατά την άφιξη ή κατά τη διάρκεια της διαμονής, εάν εμφανιστούν συμπτώματα μεταδοτικής νόσου. Σε περιπτώσεις κατά τις οποίες εμφανίζεται ασθένεια κατά τη διάρκεια της διαμονής, οι επισκέπτες οφείλουν να ενημερώσουν τον Συντονιστή του καταλύματος. Ένας εξειδικευμένος επαγγελματίας υγείας θα παρευρεθεί άμεσα. Σε περίπτωση σοβαρής ασθένειας, μπορεί να ζητηθεί να ληφθεί η κατάλληλη υγειονομική περίθαλψη από το Νοσοκομείο Κεφαλονιάς. Κατά τη διάρκεια επιδημιών έχουμε το δικαίωμα να λαμβάνουμε προληπτικά μέτρα κατά την κρίση μας ή όπως απαιτείται από τις τοπικές αρχές. Το ξενοδοχείο έχει λάβει γνώση και τηρεί τα στοιχεία εξειδικευμένου Ιατρού και τη συγκεκριμένη διαδικασία που ακολουθείται για την παροχή υπηρεσιών υγείας.

health-first

ESPA ESPA