ΑΦΙΞΗΑΝΑΧΩΡΗΣΗΕΝΗΛΙΚΕΣΠΑΙΔΙΑ

«Το ξενοδοχείο Sunrise Inn, βρίσκεται στην Κεφαλονιά και συγκεκριμένα στην Πεσσάδα, του πρώην Δήμου Λειβαθούς.»

Το Ξενοδοχείο

Το ξενοδοχείο Sunrise Inn, βρίσκεται στην Κεφαλονιά και συγκεκριμένα στην Πεσσάδα, του πρώην Δήμου Λειβαθούς. Τελευταία ανακαίνιση έγινε το 2011. Διαθέτει μονόκλινα, δίκλινα, τρίκλινα δωμάτια και διαμερίσματα. Έχει επίσης μεγάλη σκεπαστή βεράντα με απεριόριστη θέα, όλης της οροσειράς του Αίνου ανατολικά και νότια το Ιόνιο Πέλαγος, με την Κυλλήνη στο βάθος και την Ζάκυνθο απέναντι.

Η οικογενειακή θαλπωρή, η προθυμία για εξυπηρέτηση, η πληρέστατη κατατόπιση, για την εξερεύνηση του νησιού και το αυθόρμητο χαμόγελο του προσωπικού, θα σας κάνουν περισσότερο φίλους αντί πελάτες, και θα σας ξαναφέρουν σίγουρα κοντά μας μαζί με τους φίλους, τους συνεργάτες η και τους γνωστούς σας.

Το ξενοδοχείο, με το εστιατόριο, τον κήπο και την πισίνα, είναι κατάλληλο για τη συνεστίαση γάμων ή βαπτίσεων.

Ιστορία του ξενοδοχείου μας

Στη θέση που βρίσκεται σήμερα το ξενοδοχείο στις αρχές του 1900 υπήρχε εργοστάσιο σαπουνοποιϊας. Σαπούνι από αγνό ελαιόλαδο προσφέρουμε στους πελάτες μας και σήμερα. Πλησίον υπήρχε το σπίτι του Δημάρχου της Λειβαθούς και μια υπέρλαμπρη εκκλησία της Αγίας Αικατερίνης με μεγαλοπρεπή πανήγυρη στις 25 Νοεμβρίου κάθε έτους.

Σήμερα το ξενοδοχείο έχει κτίσει στον ίδιο χώρο ένα μικρό  ρομαντικό εκκλησάκι που διαφυλάττει κάποιες από τις αρχαίες εικόνες της προσεισμικής εκκλησίας μαζί με την εικόνα της Αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου. Τελείται μεγαλόπρεπής πανήγυρη δύο φορές το χρόνο κάθε 25 Νοεμβρίου της Αγίας Αικατερίνης και 28 Ιουλίου της Αγίας Ειρήνης της Μηλούς. Κατά το έθιμο μοιράζουν μήλα, σύμβολο της γονιμότητας και της παρακοής των πρωτόπλαστων (το μήλο της Εύας στον παράδεισο). Το εκκλησάκι διατίθεται δωρεάν για την τελετή γάμων σε όποιον το ζητήσει.

ESPA ESPA